over Jonas Staes

Werken met hout is mijn passie.

Welkom bij Houtprojecten-Staes in Pervijze. Ons werkgebied is de Belgische Westhoek en de volledige kustregio! Wij zijn uw partner voor kwalitatief hoogwaardige houtconstructies en timmerwerken. 

Van energiezuinige houtskelet tot Duitse kwaliteitskeukens en meer.

Ons bedrijf is trots op onze jarenlange ervaring en vakmanschap in de schrijnwerkerij en interieur. Onze houten constructies zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie om te zetten in realiteit en streven altijd naar perfectie in ons werk.

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van Duitse kwaliteitskeukens, die bekend staan om hun hoogwaardige afwerking en duurzaamheid. Onze keukens worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen en we werken alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze keukens jarenlang meegaan.

We zijn ook gespecialiseerd in houtskeletbouw, een duurzame en milieuvriendelijke bouwmethode die steeds populairder wordt. Onze houtskeletbouwprojecten zijn niet alleen energiezuinig en duurzaam, maar bieden ook veel ontwerpmogelijkheden.

Als gemotiveerd schrijnwerker streven we altijd naar uitmuntendheid in ons werk. We zijn trots op ons vakmanschap en werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een ​​afspraak te maken voor een gratis offerte.

Jonas S Pervijze