Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

Dak opknappen
Dak opknappen

Bestaande keuken upgraden

Wilt u uw bestaande keuken upgraden en zo een heel nieuw uitzicht creëren? Ik sta elke dag opnieuw klaar om u hierbij te helpen. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden voor uw keuken. U rekent hiervoor steeds op de expertise van Houtprojecten Staes in Pervijze. Wie weet geniet u binnenkort van een heerlijk diner in uw vernieuwde keuken. 

Is uw keuken toe aan een upgrade?

Hoe wilt u uw bestaande keuken upgraden?

Een keukenrenovatie kan u op verschillende manieren aanpakken. Kiest u om enkel het werkblad te vervangen of andere fronten te laten installeren door een ervaren schrijnwerker? Of zoekt u een nog meer uitgebreide upgrade? Alles is mogelijk bij mijn onderneming. Wanneer u uw bestaande keuken wilt upgraden, kiest u het best voor mijn service. Ik maak namelijk enkel gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat ik uw verouderde keuken om kan toveren in uw droomkeuken. Ik luister naar al uw wensen en ontwerp een keuken die tot in de kleinste details in orde is.

Laat uw keuken upgraden nabij Nieuwpoort
Laat uw keuken upgraden nabij Nieuwpoort

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

Kom meer over mijn diensten te weten

Wacht niet langer en laat uw bestaande keuken upgraden door mij. Wilt u liever eerst meer over mijn onderneming weten? Neem dan snel contact op met mij door te bellen naar het nummer +32(0) 495 67 94 23 of door een e-mail te sturen naar info@houtprojecten-staes.be. Ik leg met plezier uit hoe ik juist te werk ga.