Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

Keukens in Nieuwpoort
Keukens in Nieuwpoort

Keukens in Nieuwpoort

Voor nieuwe keukens zit u altijd goed bij Houtprojecten Staes in Pervijze, in de buurt van Nieuwpoort. Het is belangrijk om een woning aan te passen naar uw eigen stijl. Ik help u hier graag mee verder door een keuken te ontwerpen die aan al uw wensen voldoet. Dankzij mijn vele jaren ervaring breng ik elk project tot een goed einde. Ontdek zeker alle opties voor keukens die ik aanbied in Diksmuide.

Heeft u een keuken nodig in Nieuwpoort?

Keukens die tot in de details in orde zijn

Voor belangrijke renovaties, zoals een bestaande keuken upgraden, schakelt u het best een echte expert in. U rekent daarom steeds op mijn nauwkeurige service als ervaren schrijnwerker. Bent u volop bezig met uw nieuwe woning in te richten en heeft u al verschillende keukens bekeken, maar niet gevonden wat u zocht? Maak u dan zeker geen zorgen, want ik maak een nieuwe keuken volledig naar uw ontwerp. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen waarmee ik werk, zal u niet snel een keukenrenovatie nodig hebben. Gaat er toch iets stuk? Dan kom ik met veel plezier langs om dit op te lossen. Als u toch nog niet overtuigd bent om voor Houtprojecten Staes te kiezen, neemt u het best eens een kijkje tussen mijn vorige projecten.

Upgrade uw keuken in Nieuwpoort
Upgrade uw keuken in Nieuwpoort

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

Ontdek nog meer diensten

Mijn onderneming staat voor heel wat meer bekend dan alleen de keukens op maat. Zo kom ik ook bij u thuis langs voor allerlei dakwerken. Wilt u graag meer te weten komen over de diensten die ik aanbied? Of wenst u een gratis offerte te laten opstellen? Neem dan vandaag nog contact met mij op door te bellen naar het nummer +32(0) 495 67 94 23 of een e-mail te sturen naar info@houtprojecten-staes.be.