Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

Keukenrenovatie nabij Diksmuide
Keukenrenovatie nabij Diksmuide

Keukenrenovatie Diksmuide en omstreken

Voor een kwaliteitsvolle keukenrenovatie in Diksmuide of Nieuwpoort, rekent u steeds op de beste service bij Houtprojecten Staes in Pervijze. Na vele jaren ervaring in de bouwwereld, besloot ik in 2019 om mijn eigen onderneming op te starten. Ik bied ondertussen allerlei diensten voor u aan en help u met veel plezier verder. Zo bent u steeds welkom voor een herstelling aan uw keuken. Voor die keukenherstelling in Nieuwpoort en Diksmuide gebruik ik alleen maar het beste materiaal en gereedschap. 

Is uw keuken toe aan een renovatie?

Welke wensen heeft u voor uw keukenrenovatie

Er zijn heel wat verschillende redenen om voor een keukenherstelling te kiezen. Misschien komt er folie los van het hout of houdt u simpelweg niet meer van de stijl. Waarom u ook een herstelling aan uw keuken wenst, ik sta altijd klaar met een volledige service. Ik luister naar wat u juist wenst en ga dan aan de slag om een ontwerp te creëren van uw vernieuwde keuken. Ik ben namelijk gespecialiseerd in maatwerk om u de mooiste keuken aan te bieden. Ik doe er alles aan om de keukenrenovatie tot een goed einde te brengen. Laat me dus zeker weten wat u verwacht van het ontwerp voor de keukenherstelling.

Laat uw keuken renoveren nabij Diksmuide
Laat uw keuken renoveren nabij Diksmuide

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

Kies voor kwaliteit en een lange levensduur van uw keuken

Een van de vele diensten die ik aanbied, naast de keukenherstelling, is Duitse kwaliteitskeukens plaatsen. Ik gebruik voor deze keukenrenovatie alleen het beste materiaal dat nog vele jaren meegaat. Er gebeurt namelijk heel wat in een keuken op dagelijkse basis. De stevigheid van het hout en de andere materialen is daarom van groot belang. Als er toch iets stuk gaat, kom ik met veel plezier bij u thuis langs voor een herstelling aan uw keuken. Ik los al uw problemen op, zodat u er zich geen zorgen meer over hoeft te maken. U vraagt voor de keukenrenovatie gemakkelijk een offerte bij mij aan. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Contacteer me voor een grondige keukenrenovatie

Is uw keuken toe aan een grondige keukenherstelling en wilt u hiervoor graag de expertise van Houtprojecten Staes inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met me op door een e-mail te sturen naar info@houtprojecten-staes.be of bel naar het nummer +32(0) 495 67 94 23. Doe zeker op voorhand inspiratie op voor uw keukenrenovatie door een kijkje te nemen tussen mijn voorgaande projecten. Zo krijgt u een beter beeld van hoe ik te werk ga en wat u kan verwachten van mijn timmerwerken tijdens de herstelling aan uw keuken.