Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

Dak opknappen
Dak opknappen

Dak opknappen

Hoewel een dak lange tijd meegaat, is het belangrijk om deze tijdig te laten opknappen. Zo voorkomt u heel wat onnodige kosten in de toekomst. Om er zeker van te zijn dat de renovatie op een correcte manier gebeurt, schakelt u het best Houtprojecten Staes uit Pervijze in. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan in de bouw en breng elke renovatie tot een goed einde.

Is uw dak toe aan een opknapbeurt?

Wat voor dak wilt u laten opknappen

Afhankelijk van het materiaal waaruit uw dak is opgebouwd en de stijl van het dak, zijn er verschillende opties. Heeft u bijvoorbeeld een hellend dak met leien? Of wilt u graag uw dak met EPDM bedekking laten opknappen? Het is allemaal mogelijk als u kiest voor mij als uw schrijnwerker. Ik vernieuw zonder problemen uw dakbedekking en hou me eveneens bezig met het opknappen van uw dakkapellen. Hoewel die zeer mooi zijn, hebben ze af en toe eens nood aan een grondig onderhoud. Wat u ook nodig heeft, u rekent steeds op de beste service bij Houtprojecten Staes.

Laat uw dak opknappen nabij Nieuwpoort
Laat uw dak opknappen nabij Nieuwpoort

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

Neem snel contact met mij op

Is uw dak aan onderhoud toe en wilt u deze door een ervaren schrijnwerker laten opknappen? Neem dan vandaag nog contact met mij op. U kan mij bereiken door uw vragen achter te laten op het contactformulier of door een mail te sturen naar info@houtprojecten-staes.be. Wie weet, kom ik binnenkort langs voor dakwerken.