Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

Dakwerken in Diksmuide
Dakwerken in Diksmuide

Dakwerken Diksmuide

Voor al uw dakwerken in de buurt van Diksmuide of omstreken kan u rekenen op mijn diensten. Ik heb meerdere jaren ervaring als dakwerker in regio Nieuwpoort en zoek telkens nieuwe manieren om mijn kennis uit te breiden. Bovendien investeer ik regelmatig in nieuw materiaal om u nog beter verder te kunnen helpen. Vertrouw daarom altijd op Houtprojecten Staes in Pervijze.

Heeft u dakwerken nodig nabij Diksmuide?

Allerlei dakwerken op uw maat

Als deskundige timmerman hou ik me bezig met verschillende soorten daken. U kan daarom bij mij langskomen om bijvoorbeeld een ouder dak op te knappen. Soms is een dak namelijk toe aan een goed onderhoud door een echte expert. Ik voorzie daarom ook dringende herstellingen als er iets stuk gaat aan uw dak. Als nauwkeurige dakwerker zorg ik er telkens voor dat uw woning er terug als nieuw uitziet. Wanneer u voor uw dakwerken kiest voor Houtprojecten-Staes, heeft u de keuze tussen verschillende diensten. Zo kan u bijvoorbeeld EPDM laten plaatsen. Ik doe geen volledige daken, maar u kan wel op mij rekenen voor het opknappen van dakkapellen, herstellingen van uw hanggoot en isolatiewerken.

Dakwerken in Diksmuide
Dakwerken in Diksmuide

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

Neem contact met mij op voor een gratis offerte

Mijn diensten strekken nog veel verder dan alleen de verschillende dakwerken die ik aanbied als dakwerker. Zo sta ik ook altijd klaar om u te helpen bij het bouwen of renoveren van uw keukens of om uw veluxen te plaatsen of vervangen. Heeft u interesse in een van mijn vele diensten? Neem dan zeker contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@houtprojecten-staes.be en vraag volledig gratis een offerte aan.