Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

EPDM dakbedekking
EPDM dakbedekking

EPDM bedekking

Bent u aan het denken om EPDM bedekking op het dak van uw woning in Nieuwpoort of Diksmuide te laten leggen? Dan rekent u altijd op een nauwkeurige plaatsing van de EPD dakbedekking bij Houtprojecten Staes in de buurt van Nieuwpoort en Diksmuide. Ik ben constant op zoek naar nieuw gereedschap en materiaal om u beter te helpen met uw dak. Dankzij mijn meerdere jaren ervaring weet ik eveneens hoe op een correcte en veilige manier deze interessante dakbedekking te plaatsen. Met een goede installatie en kwaliteitsvol materiaal geniet u nog lang van uw investering.

Bent u op zoek naar een EPDM dakbedekking?

Wat is EPDM bedekking?

EPDM dakbedekking is een speciale soort dakrubber. De synthetische rubber staat bekend om de uitstekende waterdichtheid en de lange levensduur. Zelfs na 50 jaar geniet u nog steeds van een sterke EPDM bedekking op uw dak. Als deskundige schrijnwerker heb ik doorheen de jaren al met veel verschillende materialen leren werken, zoals EPDM. Ik breng dit met veel aandacht voor detail en met kwaliteitsvolle lijm aan. Op die manier bent u zeker dat uw dak op een correcte manier bedekt is.

Laat uw dak opknappen nabij Nieuwpoort
Laat uw dak opknappen nabij Nieuwpoort

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

De vele voordelen van EPDM

Wanneer u kiest voor een EPDM dakbedekking, geniet u van heel wat verschillende voordelen. Zo is het materiaal niet alleen waterdicht, maar het is eveneens bestendig tegen andere extreme weersinvloeden. Bovendien is een bedekking met EPDM ook nog eens een zeer milieuvriendelijke oplossing voor uw dak. Heeft u interesse in een groendak? Dan kan u het best EPDM laten plaatsen. In tegenstelling tot andere dakbedekkingen, gebruik ik hiervoor geen vuur om het materiaal aan te brengen op het dak. Door het gebruik van lijm, voorkom ik ook heel wat onnodige gevaren en garandeer ik nog steeds een kwaliteitsvolle installatie van het materiaal.

De scherpste prijzen

Wanneer u kiest voor een EPDM dakbedekking van Houtprojecten Staes in Pervijze, rekent u steeds op de beste prijs voor de installatie en het onderhoud. Hoeveel dat juist kost, hangt niet alleen af de oppervlakte van uw dak. Ook de gewenste dikte van de EPDM bedekking voor uw dak is een belangrijke factor om de prijs te bepalen. Ik stel volledig gratis een offerte op, zodat u weet hoeveel u ongeveer zal moeten betalen. Op die manier komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan bij de betaling. Vraag dus zeker een offerte aan voor uw dakwerken!

Vraag mij alles over deze dakbedekking

Heeft u interesse in de EPDM dakbedekking en wilt u er graag meer over te weten komen? Vul dan zeker mijn contactformulier in. Ik beantwoord zo snel mogelijk al uw vragen. Intussen kan u ook eens een kijkje nemen tussen mijn vorig werk om een idee te krijgen van mijn expertise. Wie weet, ziet u hiertussen wel iets dat aan al uw wensen voldoet. Ontdek zo ook mijn vele andere diensten naast de bedekking met EPDM van uw dak.