Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

Duitse kwaliteitskeukens
Duitse kwaliteitskeukens

Duitse kwaliteitskeukens

Duitse kwaliteitskeukens zijn tegenwoordig zeer gewild en dat is natuurlijk niet zomaar. Dankzij de duurzame en betrouwbare materialen gaan ze lange tijd mee. Bovendien zijn de modellen heel elegant en passen ze perfect in uw woning. Bij Houtprojecten Staes in Pervijze, in de buurt van Diksmuide, heb ik heel wat ervaring met het plaatsen van deze kwaliteitskeukens.

Bent u op zoek naar een Duitse kwaliteitskeuken?

De vele voordelen van Duitse kwaliteitskeukens

Als ervaren schrijnwerker help ik u graag met het installeren van een nieuwe keuken. Kiest u voor een van de Duitse kwaliteitskeukens? Dan maakt u zeker en vast een goede keuze. Heel wat van de keukens bestaan uit materiaal dat krasvrij is gemaakt. Zo blijven de keukens er steeds als nieuw uitzien. Het duurt daarom nog wel een tijdje vooraleer u nood heeft aan een keukenrenovatie. Bovendien kosten de Duitse kwaliteitskeukens niet meer dan eender welke andere keuken. Het maakt dus niet uit over welk budget u beschikt, u kan altijd genieten van een prachtige en duurzame keuken van Duitse makelij.

Laat een Duitse kwaliteitskeuken plaatsen
Laat een Duitse kwaliteitskeuken plaatsen

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

Contacteer mij voor meer informatie

Bent u toch nog niet zeker dat u wel voor een Duitse kwaliteitskeuken wilt gaan? Stel dan al uw vragen aan mij door het contactformulier in te vullen. Ik beantwoord u zo snel mogelijk en bespreek samen met u de mogelijkheden. U belt mij hiervoor eveneens op het nummer +32(0) 495 67 94 23. Voor u het weet, kiest u een prachtige keuken en kom ik bij u thuis langs om deze te installeren. Geniet snel van de volledige service van Houtprojecten Staes!