Onze diensten

Ontwerp tot bouw

We denken graag mee om van uw droomproject een geslaagd project te maken.

Gratis offertes

Neem gerust contact op voor een passende offerte.

Modern gereedschap

Ik investeer continu in nieuwe gereedschappen om zo elk project vlot af te kunnen werken.

Laat EPDM plaatsen
Laat EPDM plaatsen

EPDM laten plaatsen

Wilt u graag EPDM laten plaatsen, maar bent u nog op zoek naar een onderneming die deze dienst tegen een lage prijs aanbiedt? Dan zit u zeker goed bij Houtprojecten Staes in Pervijze. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan in de bouwwereld en help u met veel plezier verder om uw dak te bedekken met EPDM.

Wilt u EPDM laten plaatsen nabij Diksmuide?

Kies ervoor om kwaliteitsvolle EPDM te laten plaatsen

Als ervaren schrijnwerker weet ik hoe op een veilige en correcte manier een dakbedekking te plaatsen. Zo geniet u lange tijd van een dak dat beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Met EPDM rekent u op een volledig waterdicht rubberen dak dat niet snel breekt. Ik breng dit aan met behulp van lijm, en geen vuur zoals andere dakbedekkingen, waardoor u EPDM kan laten plaatsen op elk dak. Hoewel dat materiaal zeer lang goed blijft, is regelmatig onderhoud wel belangrijk. Ook om uw dak op te knappen, rekent u op mijn expertise!

EPDM laten plaatsen nabij Nieuwpoort
EPDM laten plaatsen nabij Nieuwpoort

Hoogwaardig materiaal

Ik geef de voorkeur om met kwalitatief materiaal te werken, zodat u binnen 10 jaar nog steeds van uw investering kan genieten.

Maatwerk

Zelden bestaat er voor elk wat wils, om die reden vervaardig ik allerhande interieur en exterieur bouwwerken op maat en naar wens van de klant.

Aandacht voor details

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt.

Ik lever enkel op als u en ik er helemaal tevreden over zijn.

Ontdek alles over mijn diensten

Is EPDM laten plaatsen op uw dak exact wat u zocht? Neem dan vandaag nog contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@houtprojecten-staes.be. Als u graag nog meer wilt weten over mijn onderneming voor schrijnwerken, sta ik u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zo komt u alles te weten over mijn dakwerken.